Desenele din carantina continuă continuă

Am desenat niște leneși, fără vreun motiv anume. Leneșii sunt niște animale care mi se aseamănă ca personalitate.

Iată, de asemenea, niște păsăroi, desenatul păsăroilor e o ocupație deja devenită tradiție pentru mine. Ciocănitoarea verde mi-a ieșit bine, zic. Rândunica are penele adecvat de lucios-colorate dar capul e cam scary din păcate.

O tipă de pe Instagram provoca lumea să deseneze un urs făcând balet, am desenat, după care m-am gândit să desenez și un urs făcând patinaj artistic, dacă tot m-am uitat la campionatul de patinaj (unde, în ciuda previziunilor mele, Yuzuru Hanyu NU i-a distrus pe toți ăilalți).

Tot la capitolul animale, iată o caracatiță foarte colorată.

Am desenat și oameni, mai precis am făcut un curs de portrete onlain, dar e posibil să fi fost prea artisticos pentru mine.

În fine, iată și un autoportret. A venit primăvara, primăvara sunt întotdeauna mai veselă, înfloresc copacii, se lungește ziua, etcetera, iar starea mea de spirit e cam așa:

Cam atât momentan, mă găsiți și pe instagrame @nadiadeseneaza, și așa mai departe.

7 gânduri despre „Desenele din carantina continuă continuă”

  1. Acum am eu Corona. Iar stăm două săptămâni în carantină. M-am molipsit de la muncă unde idiotul de patron nu a închis firma deși zilnic se inbolnăvea câte unul. Asa de repede s-a propagat că unul singur a rămas sănătos în doar câteva zile din toate birourile și asta pentru că era în concediu. Teoretic aș putea face homeoffice dar patronul nu vrea așa ceva. A economisit bani de teste rapide iar acum cred că săptămâni o sa fie întârziată producția. Sa vedem cât îl costa asta.

    1. Nasol. Patronul matale e un imbecil, ce pot să zic. Munca de birou în general ar trebui să moară o moarte definitivă cu pandemia asta dacă umanitatea ca specie ar avea gândire logică, dar n-are. Cum te simți?

      1. 2 zile chiar la început am fost ca mort. A început brusc de la o zi la alta. Dureri foarte ciudate în corp și mai ales de cap. Acum am doar tuse, după o săptămână. Copilul are și el din nou, la numai 3 luni de la prima infestare. Acum am fost cu el la spital ca a avut febra mare dar nu e grav, sa vedem cum evoluează următoarele zile. E o experienta foarte ciudată, asemenea dureri și asa de ciudat și diferit nu m-am simțit niciodată. Sa te ferești cât poți de căcatul asta și sa te vaccinezi dacă ai ocazia, boala parcă nu e de pe lumea asta așa m-am simțit. I-aș da bucuros un cap în gura oricui zice că e doar o simpla răceala.

      2. Imi pare rau ca v-a prins, sper ca sunteti toti mai bine acu. Multumesc pentru validarea paranoiei, deja fac tot ce se poate, ma gandesc cu groaza cand m-or chema si pe mine inapoi la birou 😀

  2. Acum suntem toți bine, sâmbătă am trecut cu băiatul pe la urgență că a avut febră foarte mare. Din fericire doar o zi. Efectele pe termen lung nu se cunosc încă, am citit că in UK 1 din 3 se reîntoarce în spital cu probleme post-corona. Vineri ne retestează. Vaccinul e singura soluție. Imunitatea după infectare nu ține mult, băiatul s-a reinfectat la numai 3 luni. Bine că acum a fost mutația englezeasca poate și asta a contat.

Comentariile sunt închise.