O dată la fiecare 10 ani apar pă Hotnews

Am apărut în Hotnews iar, într-un articol despre cum s-a schimbat sau nu situația românilor din UK după Brexit. TL;DR: Eu am zis că nu pot să zic mare lucru pentru că privilegii, cetățenie, alea-alea și în plus, pandemie-nu mai ies din casă. Citiți restul la sursă.

De ce zic „iar”? Pentru c-am apărut și acum 10 ani, când povesteam despre masteratul meu de film în Anglia și eram, sincer, mult mai naivă vizavi de Anglia și de planetă în general. Comentariile de atunci m-au făcut cu ou și cu oțet că am îndrăznit să critic cum sunt organizate și cum te tratează universitățile din România (iar un tip s-a simțit ofensat în mod inexplicabil că n-am stat la cămin studențesc, citez, „ai avut sansa sa stai in alta parte dar asta nu e un mijloc de afirmare puteai sta bine mersi la camin poate te mai inghesuia careva pe acolo”). Aștept cu interes să văd ce zice vocea publicului de data asta.

3 gânduri despre „O dată la fiecare 10 ani apar pă Hotnews”

  1. Probabil jamaicanii și indienii erau speriați că o să vina și mai mulți polonezi sau ceva de genul asta. Așa se explică Brexitul.

Comentariile sunt închise.