Desene din carantină, episodul 9

Începem recapitularea de azi a desenelor din ultima vreme cu tiza mea mult mai atletică, Nadia Comăneci, în perioada succesului ei fulminant. Am făcut desenele astea pentru tema ECHILIBRU la Inktober52  și cred că au ieșit ok.

Nu știu dacă am mai menționat asta dar partenerul meu Gogu este mai degrabă urs decât ființă umană. Da, e adevărat: trăiesc cu un urs. Și fiind urs, e destul de popular cu copiii. Iată aici o poză cu el executând un soi de dans al frunzelor alături de fetița unei prietene.

Celălalt desen cu urși de astăzi l-am făcut pentru un concurs unde n-am câștigat nimic, dar ideea era să includă o prințesă războinică, un urs flămând, un dragon care scuipă flăcări și niște zâne. După cum vedeți, toate categoriile menționate au fost bifate.

Focile de mai jos au fost desenate pentru o fetiță căreia îi plac în mod deosebit focile prietene una cu cealaltă. I-au plăcut și astea, ba chiar și le-a făcut wallpaper pe calculator.

Într-un final glorios, iată niște cabaline cu haine care se asortează, sau se potrivesc, sau cum s-o zice, mă rog.

Atât deocamdată, pe curând, falău mi on Instagram, etcetera etcetera.

2 gânduri despre „Desene din carantină, episodul 9”

  1. desenele cu Nadia îmi par că denotă o foarte bună cunoaștere a corpului omenesc și a modului în care acesta ”se așează” în diverse poziții, proporții, cum se mișcă, etc și asta îmi aduce aminte ce am citit despre anumiți pictori (mari, foarte cunoscuți și foarte morți) care studiau corpul omenesc pe cadavre sau, uneori, pe prostituate. o legătură un pic cam bizară, recunosc.
    îmi place desenul cu ursul-Gogu și desenul pentru concurs (o interpretare foarte Tu).

    bluza inorogului pare să-i fie un pic mare/lălâie. 🙂

    1. Danke schoen. In zilele noastre corpul uman se studiaza la lectii de life drawing cu modele dezbracate foarte vii si cu meserii social acceptabile, dar din motive evidente de Coronavirus n-am mai fost demult. Mi s-a intamplat ca amici si cunostinte sa se mire cand aud de asemenea practici si sa le considere ceva perversiune secsuala. „Cum, un tip in putza goala? Si toti stati in jurul lui imbracati si-l desenati?”

Comentariile sunt închise.