Doișpe ani de Nadiablog

It’s a party!

Astăzi se împlinesc doișpe ani de când gazda dumneavoastră Nadia a bloguit pentru prima oară (ceva văicăreală despre facultatea ei, FeJeSeCe, pe vremea când era jună studentă).

Blogul moare un pic (în sensul că e din ce în ce mai puțin citit și eu de asemenea scriu din ce în ce mai puțin), dar nu se predă, sunt hotărâtă să perseverez în greșeală până când s-o desființa WordPressu’. Când o să fiu mare artistă celebră (?) o să vă simțiți speciali că v-ați pierdut vremea p-aci, plus că tata mi-a zis că 2019 se aseamănă astrologic cu 2010, anul celor mai mari schimbări din viața mea, așa că cine știe ce ne așteaptă, rămâneți pe fir.

Ca de obicei, sugestii și reclamații despre conținutul și direcția blogului sunt binevenite, deși nu pot să garantez că o să ascult de ele. La mulți ani nouă!

6 gânduri despre „Doișpe ani de Nadiablog”

  1. 12ani? Ma deprima chestia asta. Pentru mine 2010 a fost acum 3-4 ani si anii 90′ au fost acum 10 ani si nu acum 30 de ani. Acum 30 de ani inseamna pentru mine tot anii 70′.

  2. La Mulți Ani, măi Nadiablog! Și zic asta în cel mai literal sens, c-ar fi păcat să moară. Oare o fi citit mai puțin pentru că, după cum zici, scrii mai puțin? O fi vreo corelație acolo cumva, cine știe… Acu, na, evident că inspirația și cheful nu-s la comandă, și după părerea mea e mai bine să scrii puțin și bine (așa cum o faci!) decât mult și aiurea. Dar uite că dacă tu nu renunți să scrii, noi ăștia 2 ½ cititori nu renunțăm să citim. Baftă!

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: