Sunt celebră

Niște pinguini din carte
Niște pinguini din carte

Zilele astea mama unei prietene a cerut să vorbească cu mine la telefon să-mi spună că a citit despre mine într-un articol, deși nu mă cunoaște personal. Mamă, tată: uite, sunt celebră!

Articolul fiind ăsta, despre noua carte desenată cu pinguini care tot nu e la vânzare încă, pentru că așa facem noi, ăștia celebri și bogați: întâi dăm interviuri și abia după aia ne dăm seama cum să facem un fișier ca lumea pentru Kindle, de exemplu. Dar între timp ne-am dat seama și cartea o să fie disponibilă curând, OK? Curând. Curând. Țineți-vă caii, cum zice englezu’.

 

3 gânduri despre „Sunt celebră”

 1. Felicitari! Sper sa urmeze mai multe. Ai putea incerca si cu benzi desenate, exista mereu un public pentru asa ceva. Si puteti sa traduceti cartea si in germana sau romana. Acum trebuie sa imi fac cont pe Amazon si ii urasc pe mafiotii aia. 😀

 2. Multumesc, apreciez 😀
  Am fost asta-vara la un curs de scris/desenat romane grafice:
  https://nadiabarbu.com/nadia-is-a-serious-artist/graphic-novel-ing-my-life/
  Pe de alta parte eu personal nu ma innebunesc dupa romane (grafice sau nu) (auto)biografice/slice-of-life asa ca nu stiu daca o sa continui.
  Aveam acum ceva vreme benzile desenate cu pinguinii care unul dintre ei il iubea pe celalalt, dar nu prea mai am material, am depasit varsta dramelor amoroase.

 3. Incalzirea globala e o tema de actualitate, cel putin in Germania, unde partidul ecologist e aproape sa devina al doilea ca si importanta.

Comentariile sunt închise.