Ați cumpăra această carte?

Sper că da, pentru că io și autorul textului o să încercăm să o vindem oamenilor cu copii și nu numai, cândva în viitorul apropiat, sau măcar în timpul vieții noastre naturale. Dacă ne dăm seama cum. Am făcut un exemplar pe hârtie frumoasă (cadou pentru autor) și m-a costat o groază, n-ar da nimeni atâția bani în alte condiții. Tre’ să găsesc un raport calitate/preț mai OK la print-on-demand, și atât eu cât și autorul suntem artiști boemi destul de nepricepuți la aspecte financiar-practice. Care o fi prețul rezonabil?*

Dar e o poveste pe care-o avem în proiect de când înțărca mutul iapa.  E vorba despre un pinguin care locuiește pe un soi de planetă de zăpadă care se topește, și nu-l crede nimeni că se topește. (În ton cu vremurile, nu?) 

*Figurina cu pinguin nu e inclusă.

8 gânduri despre „Ați cumpăra această carte?”

  1. Poti sa o vinzi si in format electronic, ceea ce ar fi mai ieftin si ecologic. Tiparit in tiraj mic si la o calitate buna e foarte scump.

    1. A, sigur, o sa fac si asta, dar aia e mai usor. Pe de alta parte nu stiu cat de valoros e formatu’ e-book pentru o carte ilustrata. Adica cel putin 50% din spilul cartii ilustrate e ca obiect de arta fizic.

      1. Poti sa te uiti cam cat costa ceva asemanator ca sa faci o comparatie, dupa care poti alege o proba de citit cu primele pagini ca sa isi faca cititorul o idee pe ce da banii.

Comentariile sunt închise.