O știre mai importantă decât nunta lui pește prăjit

Artă de bun gust, zărită la magazinul de vechituri de vizavi

Toate ziarele și site-urile și canalele teve și blogurile v-au informat și oferit părerea lor despre știrea britanică a săptămânii, nunta prințului roșcovan care n-o să fie niciodată rege, dar care alte mijloace de informare vă țin la curent cu situația pârșilor din Surrey, în afară de blogul Nadiei?  Iată o știre care mi-a căzut sub ochi astăzi:

PÂRȘ SFORĂITOR DESCOPERIT LA HOLMWOOD COMMON

Sophie Parker, o îngrijitoare a parcului Holmwood Common, a descoperit o femelă de pârș în timp ce verifica căsuțele pentru pârși sub supravegherea unui specialist de la Asociația pentru Pârși din Surrey.

Sophie a declarat: „Am putut auzi pârșul sforăind încetișor în palma mea. Era cam de mărimea unui avocado și cântărea 17 g, o greutate normală pentru această perioadă a anului.”

În prezent, Sophie se pregătește pentru a obține o licență de îngrijitor al pârșilor.

Acum sunteți și voi la zi în ce privește progresul Programului Național de Monitorizare a Pârșilor.

Am în orice caz impresia că străinezilor le pasă de nunțile regale din UK mai mult decât localnicilor (în special americanii sunt, pentru o nație care a făcut atâta război și tămbălău să se rupă de regat și să aibă prezident, suspect de obsedați de prinți și prințese). Dintre localnici, cei mai interesați sunt ăia care citesc Daily Mail.

A, și ăia care ascultă Radio Surrey. La Radio Surrey a fost o transmisie live dintr-un loc unde oamenii se uitau la o transmisie live. E cum zicea băiatul ăla din Fight Club, totul e o copie a unei copii a unei copii.

Divertisment la cârciuma de vizavi

2 gânduri despre „O știre mai importantă decât nunta lui pește prăjit”

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: