Matinalism

Eu versus societate, în fiecare zi:

Eu sunt liliacul, evident.

Cine sunt oamenii cărora le place să se trezească devreme? De unde vin? Ce mănâncă?

Declar: matinalismul e una din discriminările omniprezente în care trăim, oamenii cărora le place să se scoale devreme au construit lumea după chipul și asemănarea lor, și ne forțează și pe noi ăștia cu alte ritmuri biologice să trăim ca ei și să fim veșnic obosiți, ba ne mai și fac leneși și alte alea. Cine se scoală de dimineață departe ajunge! Pasărea care se trezește devreme mănâncă râma! Și alte proverbe insultătoare, în toate limbile. E scandalos câtă intoleranță suferim noi, liliecii, vă zic.

 

6 gânduri despre „Matinalism”

  1. Am citit odata un studiu care arata beneficiile somnului de dimineata. Iubesc somnul dintre 7 si 10. Din pacate ma trezesc la 5:20, la 6:30 incepem programul cu o pauza de cafea. Avem 3 pauze de cafea si 2 de mancat. Nu inteleg programul asta.

  2. Și să vezi cum te înjură toată populația biroului dacă îndrăznești să mărturisești că în weekend te trezești la 12 cel mai devreme. 🙂

    1. Da, o colega de serviciu povestea foarte amuzata despre cineva atat de lenes incat are nevoie de alarma ca sa se trezeasca la 10 sambata, si eu am raspuns foarte confuza: „pai cum altfel?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s