Cititorii întreabă, Nadia răspunde, episodul enșpesute

Găsesc de ceva vreme, printre termenii de căutare cu care ajunge lumea la mine de pe Gugăl, o întrebare arzătoare care tot revine, formulată în diverse feluri, dar mereu aceeași în esență. Nu-mi dau seama exact de ce Gugăl îmi alocă mie responsabilitatea pentru această dilemă, din câte-mi amintesc n-am mai tratat subiectul până acum, și în orice caz știu sigur că n-am experiență directă cu o asemenea situație. Dar cred că e de datoria mea să încerc să-mi ajut cititorii, chiar și pe cei accidentali veniți de pe Gugăl.

Așadar, întrebarea este, citez:

Cum faci pipi când ești în autobuz?

La prima vedere, răspunsul pare simplu: nu faci. Totuși, întrebătorul frământat de această chestiune fie nu are liniște și revine mereu la ea, fie sunt de fapt mai mulți cetățeni care se confruntă cu această problemă, deci e clar că e o problemă importantă pe care n-o putem da la o parte chiar așa, cu una, cu două. Însă singura alternativă care-mi vine în minte e asta:

pe-geam

Dar stai! Am făcut o presupunere sexistă. Am pornit de la premisa că întrebătorul e bărbat. Dacă avem de-a face cu o femeie, atunci mă tem că problema e și mai complexă și soluția pe care o pot propune e valabilă numai 1 zi/an, de Halloween.

fetita-din-exorcistul

Asta e tot ce am putut să fac pentru dumneavoastră, poate altcineva are o idee mai bună.

3 gânduri despre „Cititorii întreabă, Nadia răspunde, episodul enșpesute”

Comentariile sunt închise.