Decât așa animație pentru adulți, mai bine ne lipsim

N-am avut chef să pun o poză din "Petrecerea Cârnaților", așa că poftim alte desene animate pentru adulți la fel de obscene, dar mai puțin imbecile, pe care se tot chinuie să le imite toți ăia care fac desene pentru adulți de-atunci încoace.
N-am avut chef să pun o poză din „Petrecerea Cârnaților”, așa că poftim alte desene animate pentru adulți la fel de obscene, dar mai puțin imbecile, pe care se tot chinuie să le imite toți ăia care fac desene pentru adulți de-atunci încoace.

Aceia dintre dumneavoastră (doi cititori și jumătate) care citesc acest blog în mod curent și-au dat deja seama, probabil, că autoarea lui este o strică-chef cu desăvârșire lipsită de simțul umorului.

Pentru că nu îmi place să dezamăgesc lumea, țin să confirm reputația descrisă mai sus, comunicându-vă că animația „pentru adulți” Petrecerea Cârnaților mi s-a părut nu numai extrem de proastă, dar cred că mi-ar scădea instant respectul pentru orice alt cetățean dacă aș auzi că i-a plăcut. Pentru detalii: articol în ENGLEZĂ și ROMÂNĂ, care îs un pic diferite și nu chiar traduse dintr-una într-alta (așa că puteți să le citiți pe amândouă).

2 gânduri despre „Decât așa animație pentru adulți, mai bine ne lipsim”

Comentariile sunt închise.