Femeia în pantaloni, o vedere din spate

Din ciclul: „Chestii care par inventate, dar sunt adevărate, au fost reale și vor fi autentice”, precum și din ciclul „chestii care s-au întâmplat demult, așa că probabil restul lumii s-a râs de ele mai demult, dar eu abia acum am aflat, așa că acuma vă zic și eu de ele”:

Un susținător financiar al UKIP, partidul politic cel mai preferat al românilor din UK,  a scris o carte intitulată „Femeile în pantaloni- o vedere din spate.” Din cuprins, cităm:

„Pantalonii nu sunt la fel de plăcuți estetic ca fustele și rochițele. Pentru că nu se pot vedea din spate când merg, femeile nu își dau seama cât de neatrăgătoare sunt în pantaloni. Pantalonii sunt făcuți pentru corpurile drepte ale bărbaților, în timp ce femeile sunt mai rotunde. Pantalonii nu sunt sexi. Fustele sunt sexi.”
[…]
„Dar principalul motiv pentru care femeile nu ar trebui să poarte pantaloni niciodată e că bărbaților nu le plac femeile în pantaloni.  Femeile știu că bărbaților nu le plac femeile în pantaloni, și totuși insistă să poarte pantaloni: Orice femeie va recunoaște, dacă o întrebi, că bărbaților le plac mai mult rochiile și fustele. E vorba deci de un comportament deliberat ostil și opus bunului simț, precum și principiilor de bază ale civilizației umane- femei care se îmbracă exact invers față de dorințele bărbaților! Asta arată că femeilor din ziua de azi puțin le mai pasă să facă pe plac bărbaților, o consecință nefastă a Feminismului. Iar în zilele noastre, când divorțurile sunt din ce în ce mai multe și căsătoriile din ce în ce mai puține, nu e deloc în interesul femeilor să se poarte așa.”
[…]
„În această carte ne propunem să vă arătăm cât de departe pot merge femeile în încăpățânarea lor de a se face neplăcute bărbaților.”

Urmează o poză cu o tipă cu un cur foarte mișto în pantaloni strâmți, fotografiată din spate, și explicația:

ACEASTĂ TÂNĂRĂ E FOARTE DRĂGUȚĂ DIN FAȚĂ. CHIAR NU ÎȘI DĂ SEAMA CE URÂTĂ E DIN SPATE?

Deci da.

Dacă nu mă credeți, vedeți și voi pe Amazon. 

11 gânduri despre „Femeia în pantaloni, o vedere din spate”

  1. Acu văzui că nenea are și un blog pentru multele sale păreri, de pildă că nu există viol (toate femeile și-o cer), negrii sunt de la natură inferiori albilor etc.

 1. Daca a ajuns sa il preocupe problema asta inseamna ca traieste intr-o societate foarte dezvoltata unde alte probleme mai grave sunt deja rezolvate. Germanii inca sunt in stadiul in care incearca sa salveze miile de refugiati nordafricani sau putori ordinare ca grecii.

 2. Eu am ramas un pic fara cuvinte.
  De ce m-am imbraca astfel incat sa se simta altul bine?! (Fusta, pantaloni, rasa calugareasca sau sutienul cu tinte al Madonei, nu prea conteaza).
  Domnul in cauza se imbraca astfel incat sa faca placere femeilor?!

 3. Cea mai bună recenzie a cărții:

  „In this book, Mr. Marchessini says what misogynists have been thinking for years: women should pick their clothing based entirely on what makes men’s genitals the most tumescent. And, further, that not dressing in the way that makes Marchessini’s genitals the happiest is not a harmless personal decision, but hostile behavior towards all men.

  Here’s how Marchessini puts it: „Walk along any street and you see women using trousers like a uniform every single day. This is hostile behaviour. They are deliberately dressing in a way that is opposite to what men would like.”

  As a guide to the sexual desires of a specific billionaire shipping magnate turned author, this book is invaluable. If you desire something other than a guide to the details of Mr. Marchessini’s libido, you may want to buy a different book.”

Comentariile sunt închise.