Nadia este de top, se bate pe primul loc

Nadia este model, e fată de colonel, etcetera. (Partea a doua e adevărată).

Cică conform zelist, deja celebrul articol al Nadiei scris la nervi și cam prost ca răspuns la scrisoarea Domniței Dace despre păgânismul londonez e pe locul 32 pe 2013 în topul celor mai virale 101 articole din blogosfera românească.

Mă rog, având în vedere că sunt între unul care urlă la lume (TU ABIA ÎȚI DUCI ZILELE IAR ROMÂNIA DONEAZĂ APROXIMATIV 10 MILIARDE DE DOLARI! ȘTIREA DECENIULUI, DOVADA TRĂDĂRII NAȚIONALE ȘI MIE MI S-A LIPIT DEGETUL DE TASTA CAPS LOCK, SENZAȚIONAL) și niște poze cu o casă pictată, care e drăguță, dar nu e pictată de proprietara blogului, iar pe locul întâi e scrisoarea către tineri a lui Tudor Chirilă, dar nu pe blogul lui Chirilă, ci pe al unuia care a reprodus-o integral ca să se lipească de traficul lui- nu sunt din cale afară de onorată. Mare parte din listă e alcătuită din istericale, teorii conspiraționiste și spam.

Dar în fine.  Sunt în topuri, deci exist. Și mai sunt și fată de colonel.

7 gânduri despre „Nadia este de top, se bate pe primul loc”

  1. M-am uitat si eu pe acel top si efectiv nu aveai ce citi. Numai obscurantisme. Imi pare rau ca ai nimerit pe acolo, trebuia facut un top separat al articolelor scrise pt oameni Vs. articole scrise pt mistici.

  2. He he he – aia cu casa pictata cred ca e articolul cu multe multe poze despre satul polonez unde tzarancile își pictează casele cu flori, inclusiv cocina porcilor, poarta și gardul. Nici măcar pozele nu erau făcute de către blogomana cu pricina, ca sa nu ai vorbesc de faptul ca lumea da un like la asa ceva, dar nu și-ar picta propria cocina nici dacă i-ai împușca

Comentariile sunt închise.