Lume, lume

Dragi prieteni, necunoscuți și inamici, în situația în care aveți nevoie să oferiți unui alt prieten, necunoscut sau inamic un cadou de Crăciun, Anul Nou, ziua de naștere, ziua de nume, divorț sau altă ocazie specială, sau pur și simplu un cadou de ne-ziua lor, așa cum ne recomandă înțeleptul Humpty Dumpty în Alice prin Oglindă, sau de ce nu, un cadou vouă înșivă, autoarea acestui blog ține să vă aducă aminte că puteți apela la serviciile ei artistice cu încredere.

În imaginile de mai jos puteți observa dumneavoastră câteva tricouri unicat desenate recent de subsemnata, aflate acum în posesia clienților:

Găsiți toate tricourile făcute de Nadia aici. Printre alte minunății realizate de mâinile Nadiei, puteți găsi de asemenea bijuterii și figurine din FIMO. L-am inclus pe Bertrand Russell acolo ca exemplu pentru că, vă asigur, n-am prejudecăți față de oamenii care-și doresc o mini-statuie din FIMO cu propria persoană.

Găsiți mai multe aici. În fine, dacă vă doriți o felicitare animată, în genul ăsteia de mai jos, nu trebuie decât să spuneți.

De obicei mi-e rușine să zic că vând chestii, că nu prea m-am născut femeie de afaceri, dar ca orice artist sărac, din când în când trebuie să mai etalez marfa. Pentru răspunsuri la întrebări despre prețuri, detalii de fabricație și sensul Universului: