Nadia nu stă degeaba

În ciuda rarității jenante a articolelor pe acest blog în ultima vreme (zile ocupate, bla-bla-bla și alte scuze asemănătoare), gazda dumneavoastră Nadia ține să vă aducă la cunoștință că n-a stat, totuși, degeaba, și n-a lăsat condeiul să-i ruginească, ba din contră, a scris de zor, despre următoarele:

1. Despre o ilustratoare britanică drăguță și premiată care mi-a făcut și portretul, AICI:

portret

Ok, aici trișez un pic, pentru că am scris despre ea contra cost, la locul de muncă din dotare. Totuși, nu-i așa că e drăguță? Și nu-i așa că mi-a făcut un portret drăguț? Ei, păi atunci de ce să nu vă arăt și vouă?

2. Despre feminism și cum se împacă el cu filmul românesc de mare angajament și succes internațional 4 luni, trei săptămâni și 2 zile, pentru un blog americănesc de critică de film feministă (care îmi place foarte mult, chiar dacă se numește Bitch Flicks, și eu personal nu încurajez pe nimeni să-și adreseze asemenea apelative) AICI:

3. Și despre noul scurtmetraj al studiourilor Disney cu Mickey Mouse în rolul principal, AICI. 

croissant 1

În general, cam știți care e părerea mea despre Mickey Mouse (un enervant; Donald Duck forever!), dar în filmul ăsta nou au reușit să-l facă cât de cât tolerabil, în principal pentru că are un scuter simpatic.

Cam atât momentan, până citiți voi toate astea, eu o să citesc 50 Shades of Grey, pe care l-am primit de la soră-mea geamănă cu un an mai mare în mod special pentru beneficiul cititorilor acestui blog, și vă anunț cum a decurs întâlnirea cu marele bestseller. Hai pa!