Illustration Friday: Beginner

Tot prin acest desen, satisfacem și cererea unui cititor fidel, care m-a rugat să-i desenez o oaie. E adevărat că oaia aici nu e într-o situație prea fericită, dar e sau nu e o oaie? Este. Cerem scuze publicului pentru situația tragică a oii, dar sunt obosită pe motiv de termene de predare școlare și deci nu extraordinar de bine dispusă.

2 gânduri despre „Illustration Friday: Beginner”

  1. Lup cu bot roz n-am mai vazut, cu atat mai putin coiot sau vreun alt neam canin, de exemplu de vulpe. Deci trebuie sa fie vorba despre o transfigurare artistica cum ca ar fi vorba de o lupoaica. Sa fie chiar foamea ilustrata in imagine sau doar foamea de lup? Foamea de stiinta a autoarei, desigur.
    Dupa cum arata oaia e vorba despre o oaie insulara din pacate, probabil galeza, ca aia sunt mai sarmani istoriceste si deci obisnuiti sa care toate ironiile. Sau ar putea sa fie oarecum irlandeza dupa ochi, fiind verzi, dar nici intr-un caz n-ar putea sa fie scotiana, pentru ca am aflat ca scotienii sunt simpatici, mai ales Nadiei. Si nu-si dau ei oile la orice lup, postavul pentru kilt sau ce o fi ala fiind nepretuit, ei isi dau doar femeile sa se mai domesticeasca.
    Ma intreb cum o fi aratand oaia svabeasca. Precis are un aer semet, specific. Desi, parca si asta se uita de sus.

  2. Sweet ca de obicei. :):):)

    Eu zic ca ar fi timpul sa iti faci propriile carti pentru copii, cu propriile desene si propriile texte. Ce zici? Sau doar cu desene, de ce nu? 😉 Promit ca le cumpar, le recenzez si le si promovez pe unde apuc. 😉

Comentariile sunt închise.