Incredibil de strania și terifianta poveste a atacului dulciurilor!

(clic pentru mărire)

Din ciclul: ce face omul la 4 dimineața după ce se uită toată ziua la filme cu zombi. În toate filmele cu zombi trebuie să existe printre supraviețuitori cel puțin un Titi Durul, o gagică, un idiot care se aruncă în gura lupului și un băiat care avea înainte o meserie fără prestigiu gen vânzător dar se dovedește surprinzător de deștept. Cele mai mari șanse de supraviețuire până la sfârșitul filmului le are gagica (de fapt, asta e valabil și pentru alte specii de horror, de exemplu în slashere, unde gagica trebuie să fie o tocilară virgină).

Apropo, băiatul ăla din 28 days later e foarte simpatic și dacă aș fi știut asta mai devreme, mă uitam la film mai demult. Nu, n-are nici o legătură cu faptul că apare dezbrăcat. Voi milita totuși pentru mai multă nuditate masculină în filme, desigur, numai din partea băieților drăguți, că destul au fost oprimate și privite ca obiecte sexuale numai femeile!  Ewan McGregor, un băiat drăguț pe care nu-mi amintesc să-l fi văzut în vreun film in care NU apare dezbrăcat, cred că e de acord cu mine.

2 gânduri despre „Incredibil de strania și terifianta poveste a atacului dulciurilor!”

  1. As fi putut sa fac si eu desenul asta daca as fi avut vreun gram de talent, in weekend am fost la dentist convinsa ca eu am o carie si ca doresc sa fie exterminata, iar dupa lungi cautari, scobituri si radiografii, ne-am dat seama ca am doar halucinatii si ca the zombie cavity attack is only in my mind. A fost prima oara cand am fost la dentist si imi doream sa ma doara o data ceva, ca sa imi dau seama unde e caria! Wack…

  2. uaaa, mi-ai adus aminte de o carticica pe care o aveam cand eram mica tot asa cu dinti cu ochi si cu carii si cu dulciuri si cu un baietel care nu voia la dentist! ce imi placea cartea aia, avea asa poze faine si ma amuza teribil.

Comentariile sunt închise.