Dead Ghost

Dragă pinguinule (cu ăla prost vorbesc),

eşti foarte antipatic. Nimănui nu-i place de tine, cu atât mai puţin mie. Cât despre celălalt pinguin, nu faci decât să îi hrăneşti fericirea personală cu melancolia ta. Eşti doar încă una din poveştile lui de succes, pe care s-o spună altor pinguini cu aceeaşi mândrie şi satisfacţie cu care ţi-a povestit şi ţie succesele lui anterioare în materie de împrăştiat melancolie. Şi asta doar dacă nu are altceva mai simpatic de povestit, căci altminteri nu eşti prea interesant.
Deci te rog, dacă nu poţi să te comporţi ca toţi oamenii, pardon, pinguinii civilizaţi, fă rost de maşinăria din filmul ăsta şi rezolvă. Sigur, acolo Jim Carrey s-a răzgândit la un moment dat, cică nu voia să-şi piardă şi amintirile mişto. Dar cu tine nu e problemă,  că doar n-ai aşa ceva.

Cu dispreţ,

Creatoarea ta, prea bătrână şi acrită ca să mai deseneze pinguini.

[imagebrowser id=1]

4 gânduri despre „Dead Ghost”

  1. Bogdan, sper că o cunosti pe Nadia: pe cât de tânără și frumoasă e, pe atât se încăpățânează să nu-și trăiască frumos tinerețea și frumusețea.
    Așa că…nici un let it be!

  2. Bogdan nu mă cunoaşte decât virtual. Ăsta e, probabil, cel mai reciproc avantajos mod în care mă poate cunoaşte cineva.
    Oricum, mulţumesc pentru reclamă.

Comentariile sunt închise.