Chestia pe care o fac toţi blogării

Este din nou timpul pentru acel moment de plictiseală extremă în care mă uit ce mai caută lumea pe Gugăl ca să ajungă aici,  şi folosesc procedeul ca sursă de inspiraţie artistică.

Ilustrabile

cum desenezi un elefant simplu- nouă ne plac elefanţii complecşi.

poze cu ciprian porumbescu mosneag- …

sex cu babe fara abonament- nu se poate fără abonament.

porno cu elefanti- se numeşte Discovery Channel. Sau Animal Planet. E gratis, dacă ai cablu.

Neilustrabile

este pacat sa citesc psaltirea ?- Doamne, da! Îţi zădărniceşti speranţele la mântuire, ia mâna de pe ea cât mai poţi! Îţi recomand o carte mult mai adecvată pentru salvarea sufletului, „Cele 120 zile ale Sodomei”, de Marchizul de Sade.
informatii surprinzatoare despre mosi- raţa geto-dacă chiar şi împuşcată zboară.
ajuta-ma sa ma masturbez- Ei, dă-te-ncolo. Nici de atâta lucru nu eşti în stare singur?? N-am cum să te ajut. Pot doar să-ţi explic ce e masturbarea: sex cu cineva pe care îl iubeşti. (via Woody Allen)
poezii in care sunt nume de baieti,rimat- bine, fie.
Un poem despre băieţi
Frumoşi, harnici şi isteţi:
Ciprian, George, Sorin
Marius, Dragoş, Cătălin
Mircea, Eugen, Bogdan
Petre, Andrei, Cristian
Alexandru şi Călin
Claudiu şi Constantin
Horia, Daniel, Răzvan
Liviu, Laurenţiu, Dan
….
(a se continua după bunul plac)
cum se consacreaza sarea? – mai întâi, trebuie să fie o sare foarte ambiţioasă, mult mai ambiţioasă decât celelalte săruri. Apoi, trebuie să înveţe mult, să muncească mult, să calce pe cadavre, să uite de unde a plecat, şi poate, cândva, la un moment dat, va fi o sare consacrată. Dar nu pot oferi o reţetă sigură.
cum ma vindec de lene- habar n-am. După ce afli, spune-mi şi mie…

P.S. 1 Dacă s-a obosit cineva să citească ce-am scris când eram voluntar la Animest: aşteptam să văd Sita sings the blues la liber pe net. L-am văzut, aici. Nu e chiar atât de fain pe cât mi-a fost lăudat, în primul rând că limitările tehnice, care ar fi fost ok pentru un scurtmetraj, devin obositoare într-o oră jumate (am zis că regizoarea a făcut filmul singurică la calculatorul ei de acasă, nu?).  Dar dacă scopul artei e să provoace o emoţie, atunci şi-a atins scopul: m-a înfuriat povestea asta cu legende indiene şi muzică jazz. În special Sita, întruchiparea a ce urăsc eu la mine şi la alte gagici. Aş bate-o. Cine vrea să afle cum o poate înfuria pe Nadia un musical animat să se uite la film.

P.S. 2 Iată un blog despre bebeluşi pentru care am desenat banner-ul. Pentru blog, nu pentru bebeluşi.

9 gânduri despre „Chestia pe care o fac toţi blogării”

 1. Esti asa de plina de viata, Nadia.
  De fiecare data ma bucur cand tropai pe aici. Multumesc.

  Asa, si am vazut balenele. Si uite ce am gasit pe Babydex:
  „Care Nadia? Cum care? Nadia de la Nadia bate campii, o fata talentata care scrie si deseneaza cele mai grozave povesti cu si pentru oameni, elefanti roz, girafe, balene si buburuze. Deocamdata e studenta la FJSC, dar eu zic ca ar castiga oricand un cozonac cinstit publicand niste carti pentru copii. ”

  Da, de ce nu ?

 2. Nadia bate campii …calare pe un elefant …
  Oare treb sa te intreb cand o sa fie primul scurt metraj animat …brand-uit cu siguranta … si denumit „La trompa (a se citi … picioarele) Nadiei” ?

  nice post …m-ai trecut prin multe sinapse 🙂

 3. Ah, imi plac la nebunie desenele tale! Mai ales cand folosesti ca sursa de inspiratie ce au gugalit unii.

Comentariile sunt închise.