Pe câmpul de luptă nu există atei

Gata şi restanţa.

Subiectul a fost decent. Dacă nu iau nici de data asta, cineva acolo sus îşi doreşte să vadă cum îmi smulg unghiile de la picioare cu dinţii şi apoi mă arunc de pe bloc. După cum ştiţi, Nadia este atee, sau poate agnostică, sau poate pur şi simplu Gică-contra faţă de maică-sa…oricum, o necredincioasă. Totuşi…

terogdoamnedoamneallahbuddhaiehovazeuszamolxisşiamonra. Să nu mai fie nevoie să citesc încă o dată cartea aia în restul vieţii mele pământeşti.

Altă metodă de protejare împotriva furiei divine la examene, împărtăşită de un coleg şi tovarăş de suferinţă:

„Odată, când veneam la un examen, mi-a trecut o mâţă neagră pe dinainte! Şi m-am luat după ea, am fugărit-o, până n-am trecut şi eu prin faţa ei nu m-am lăsat!”

* * *

(Fără legătură) În autobuzul 300, nişte rinoceri dau drumul la muzică pe un mobil. Muzica: o manea d-ale lui nenea Akon (după umila mea părere, Akon e manelistul hip-hop-ului, sau al r’n’b-ului, sau ce gen muzical pretinde el că cântă). O tanti în vârstă le aruncă nişte priviri ucigătoare.
Rinocer 1: Bă, dă bă mai încet, că nu-i place lu doamna!
Rinocer 2: Serios? (foarte tare) Cui nu-i place să se dea joooos!
(râd toţi)
Rinocer 3: Bă, uite ce urât se uită la tine! Te-o fi deochiat?
Rinocer 2: Nu ştiu bă, că nu le am cu religia.

P.S. Apropo de deochi: nu ştiu prin ce accident am ajuns pe un forum de mămici. Din alea de vorbesc toată ziua ce lugu-lugu e odrasla lor, ce păpiţă mai papă şi ce bubiţe îi mai ies pe funduleţ. Acolo, o mămică dăşteaptă povestea cum al ei plod foarte mic are un somn foarte agitat („coşmare”, zicea ea), ba chiar şi când e treaz face ca toate alea, îi e tot mai rău şi aşa mai departe. După vreo 2 pagini de recomandări gen: „Zi-i Tatăl nostru, s-o fi deochiat copilul”, „Fă o sfeştanie în casă să plece Satana”…etc. etc., iese la iveală următorul lucru: tanti cu pricina îi dădea mormolocului, zilnic, un medicament interzis cu desăvârşire plodărimii. „N-ai văzut că scrie în prospect?” întreabă binevoitoare altă mamă eroină. „Ups!…nu citisem prospectul…”

De ce nu se nasc sterili oamenii proşti?

7 gânduri despre „Pe câmpul de luptă nu există atei”

  1. Păi pisica neagră e de milenii ghinion şi unealta diavolului, deci înseamnă acelaşi lucru, putem zice! Ca să îi tai calea, o trezeşti şi apoi procedezi ca în ilustraţie. În plus, îţi va fi mai uşor, căci pisica buimacă abia trezită n-o să aibă aceeaşi viteză.

  2. Comentariu la P.S. Nadio tata,la scoala faci si o materie,biologie ,sau nu stiu cum se mai numeste acum,in care ai auzit despre „gene”(nu alea de la ochi),niste „elefantei ” mici,mici de tot,dar care ne face sa jucam cum ne canta ei.Unii dintre ei,ca este mai multi,sunt genele prostiei,care nu numai ca nu vor sa-si programeze autodistrugerea,asa cum fac unele celule serioase,dar nefolositoare individului respectiv,dar se si multiplica,lu unii devenind dominante.Iata dece fata tatii,prostia nu o sa dispara decat odata cu disparitia omului.

Comentariile sunt închise.